7 Mart 2014

The Football Playbook



Aslında önceliğim farklı bir oyun incelemesi yapmaktı ancak The Football Playbook'u araya sıkıştırayım dedim. The Football Playbook, Super Rock Games tarafından yapılan basit bir tanımla taktiksel bir puzzle oyunu. Oyunda temel amaç size verilen oyuncu yerleşimlerinden topu kaptırmadan golü yapmak. Oyunda 1'i Tutorial, 1'i demo olmak üzere 8 bölüm var ve Tutorial'da 9 diğer bölümlerde 6'şar parça var.




Oyun öyle sayfalarca anlatılabilecek bir oyun değil zaten ne kadar anlatsam da oyunu oynamadan keyif almanız pek mümkün değil. Çünkü oyuna bakınca çıkarılabilecek tek sonuç oldukça sıkıcı olacağı. Bu nedenle çok fazla bir şey anlatmayacağım sadece indirin ve oynayın, oyunun bu şekilde bir oyunun sizi nasıl bağlayacağına anlam veremeyeceksiniz.



Oyunun oynanışı oldukça basit, oyuna kaleden başlayıp en uçtaki adamınıza golü attırmaya çalışıyorsunuz. Bunu da yapmak için topun gitmesini istediğiniz adama tıklamanız yeterli. Şimdiden söyliyim ilk bir kaç parçaya kanıp oyunu küçümsemeyin bazı bölümler çok zorlu olabiliyor.

Oyunun gameplay videosu da oynamak isteyenler için yararlı olacaktır.


Yapımcı Super Rock Games oyunu ücretsiz olarak dağıtıyor. Ayrıca oyunun iOS platformu için de bir sürümü mevcut ancak ne yazık ki Android için yok.


İyi oyunlar dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder